5/5/21 Bevrijdingsdag: Henk Manden loopt 76 kilometer voor vrijheid en buddy’s in nood

HENK MANDEN LOOPT 76 KILOMETER OM GELD IN TE ZAMELEN VOOR BUDDY’S IN NOOD OP 5 MEI 2021

Mijn naam is Henk Manden. Als oud marinier ga ik mij op 5 mei inzetten door 76 kilometer te gaan lopen voor het goede doel, Help Ze Thuiskomen! Iedere dag zijn er mensen in touw om onze vrijheid te waarborgen. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot en helaas laat dit soms fysieke en mentale wonden achter.

Op Bevrijdingsdag loop ik 76 kilometer niet alleen om onze vrijheid te vieren maar ook om geld in te zamelen voor buddy’s in nood die zich hebben ingezet en nog steeds wereldwijd inzetten voor mijn vrijheid en die van u!! Help deze buddy’s door te doneren op de doneer button rechts bovenin!

Hartelijk dank, Henk Manden